23 juli 2011.

Får nog skit för inlägget under. Aja, ser på Sommarkrysset, de visar ett klipp från "den bästa sommaren", vilket är en av de bästa filmerna som gjorts tycker jag. Så mitt i prick!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, tagit det lugnt.
Tvättat, handlat, spelat Angry birds. Just nu lagar jag sen middag och sen ska jag se en film.

Den senaste veckan har det hänt en hel del.
Hade födelsedagsmiddag i lördags, vilket var supermysigt. Gick inte riktigt som planerat men det blev bra ändå. I söndags gick jag och såg Harry Potter en tredje gång på bio. Det var definitivt den bästa av alla gånger. Det var en helt annan känsla. Kanske för att jag visste att det var sista gången någonsin jag ser Harry Potter på bio.

I måndags fyllde jag 24. Känner mig inte direkt äldre, det kommer väl. Har aldrig riktigt åldernojjat, så det är inte det, tycker det är roligt att bli äldre, lär ju ändas med åren men just nu känns det OK iaf.
Dagen började med ett försök till sovmorgon, vilket var svårt eftersom min familj ringde hela tiden. Tillslut gick jag iaf upp, chillade en stund i soffan och sen gjorde jag iordning mig. Lockade håret supernoga, tog en timma.
Sen gick jag iväg tillaffären och jordgubbsståndet och sen hem till familjen. Päväge dit börjar det regna så lockarna förstörs. Jag, pappa och Rebecca gick iaf iväg till en grekisk restaurang, vilket var väldigt gott. Älskar grekisk mat. Sen blev det tårta, presentöppning och filmtittande hemma hos familjen.

I förrgår var jag med Bella, Therese och Jessica. Vi fikade hemma hos mig och snackade skit. Väldigt trevligt. Bella och Jessica har jag inte träffat på hela sommaren, så det var underbart att se dem igen.

Nu är min mat klar! Hörs sen bloggen!


Jag och Jessica. Bilden är från när vi var i England med laget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback