Stina & Anders 2.


Skalad räka.

Idag skulle jag egentligen på IKEA med mamma, men hon ville se på friidrott så vi ska ta det imorn istället. Jag har skrivit ner en lista på allt jag vill ha därifrån, sen brukar det ju som bekant slinka med en hel den annat också.
 
Jag vaknade idag med feber och jag har vart seg och hängig hela dagen. Känner mig som en skalad räka ungefär. Skulle egentligen på en väns födelsedagsfest, men det fick jag ställa in.
Istället har jag resnat min gardeob samt målat om mina sängbord. Men det får räcka med ansträngning idag. Jag tänkte göra mig en stor kopp te och lägga mig i soffan och se på SATC tills Sommarkrysset börjar.
 
Är fortfarande supertaggad inför hösten, det känns lite fel nu när sommaren äntligen är här, men jag kan inte låta bli.Det är min dröm. Är så taggad på att göra något, göra något som leder till något, träffa lite nytt folk och bara allmänt köra!
 
På tal om att köra så ser det ut som att det blir körkort snart. Kommer börja övningsköra om några veckor när alla papper och sånt är klart, sen jävlar!
 
Suger förresten att Instagram är nere nu under EM-helgen. Hade sett fram emot att den bombades av massvis med fina EM-bilder.
 
Målarbyxor på!

Drömutbildning.

Idag fick jag antagningsbesked. Jag kom in på min drömutbildning. Ända sen jag slutade gymnasiet har jag ångrat att det inte var den linjen jag valde och jag har inte haft pengar till en privat utbildning. Men nu när de gör om skolsystemet så har de alltså lagt in den här utbildningen som en komvux-utbildning.
 
I augusti börjar jag och jag kunde inte längta mer. Det kommer bli så jäkla nice!
Utbildningen jag talar om är såklart FRISÖR.

Det enda negativa är att jag måste välja mellan utbildning och cheerleading. Jag har alltid satt cheerleading först, men nu måste jag tyvärr göra tvärtom.Jag kommer inte att sluta helt, aldrig.
 

Sims medeltiden.

Igår kom Sims Medeltiden som jag beställt. Jag har inte hunnit testa det ännu, så det är vad jag kommer ägna mig åt idag. Jag har skyhöga förväntningar på det här spelet!
 
 
 
 

Stina & Anders.


21 juni 2012.

Strålande sol ute, men jag har bokat tvättstugan så det är där jag kommer att hålla till hela dagen.
Så ovärt, men det måste tyvärr göras. Jag har inte haft tvättstugan på hur länga som helst, tvättar alltid kläder uppe i lägenheten, men kände att det var bekvämast att köra lakan, handdukar och sådant där.

Annars så har jag städat hela dagen igår och det fortsätter jag med idag. Jag har skrivit en lång lista på vad som behöver göras, så det är bara att pricka av.

Nu har jag 2 timmar på mig innan tvättkaoset börjar. Kanske man hinner ut ändå?

TTS: Breaking Dawn part 2.

 

Edward Cullen

 
 
 
Idag fyller Edward Cullen 111 år.
Och runt 14-tiden idag släpps den nya trailern som vi fick en smygtitt på igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fototips!


Nya blogg.se

Har fått nya blogg.se, måste säga att jag gillar det väldigt mycket! Det ger en mycket bättre överblick över bloggen. Måste dock testa det några dagar till innan jag kan berätta mer. Jag har inte hunnit kolla runt så mycket än.

13 juni 2012.

Det väntar en så himla rolig vecka ska ni veta! I helgen gifter sig en av mina kusiner, så imorn åker jag upp till Norrland.

Jag kommer tillbaka i början av nästa vecka. Då ska jag fota som bara den (suget försvann lite mitt i alla matteprov, men nu är den tillbaka, starkare än någonsin), på fredagen ska jag på en helt awesome midsommarfest och efter det har jag inget mer planerat på hela sommaren så jag ska bara njuta och fota,

Det kan inte bli bättre. Så taggad på livet!
Jag och syster igår på min kusins student.

Student 08.

Det är i sådana här studenttider jag verkligen ångrar att jag inte tog studenten. För er som inte vet så hoppade jag av gymnasiet på vårterminen i 3an. Dumt, javisst. Jag var så jäkla skoltrött och orkade aldrig gå dit. Efter att jag pratat med SYO så tyckte hon att jag skulle hoppa av och börja jobba istället. Dum som jag var så vågade jag inte säga emot så den dagen hoppade jag av.

Jag hade redan beställt min studentmössa och allt, så sen jag fick hem den har den hängt inplastad i min garderob, oanvänd. Det är väl så nära studenten jag kommer att komma antar jag.


(Min fina studentmössa. Ja, det står "Emmzie" på den, haha. Kanske lika bra att jag inte tog studenten ;) )

4 juni 2012.

Godmorgon höll jag på att skriva, men jag har redan vart uppe i flera timmar. Idag är dagen då mitt betygsavgörande prov är. Jag har suttit och pluggat varenda dag, och känner mig faktiskt rätt säker. Jag vet vad jag haft fel på tidigare och jag vet att jag gjort endel slarvfel. Så idag blir det till att tänka en gång till och ta det lugnt.
Min pappa är sjukskriven så han ska hjälpa mig efter lunch. Han är helt sjukt smart, speciellt när det gäller matte.
Tyvärr så missar jag ju Dolphins provträning idag, det är alltid kul att vara med på den och se vilka som kommer och vill börja i samma lag som en själv.

Annars då, den här veckan är fullspäckad med cheer. Ingen vila här inte ;). Men det är bara kul. Har separationsångest över båda mina lag så det känns bra att inte skiljas åt riktigt än, haha.

Nä, nu ska jag fortsätta plugga istället för att babbla på här om ingenting.
Önska mig lycka till på provet senare idag!




Belöningar.

Igår skrev jag om långriktiga mål. Men för att orka flera timmars plugg behöver man även kortsiktiga mål.
Igår pluggade jag hela dagen och belönade mig själv på kvällen med att baka bullar.
Idag har jag pluggat hela förmiddagen, belönade mig själv med att laga god lunch.

Nu ska jag plugga 3 timmar till, sen belöna mig själv genom att fota självporträtt.

Belöningar av alla dess slag är ett måste för att orka en hel pluggdag eller plugghelg.
Det behöver ju givetvis inte vara bullar, mat eller fotografering som fugerar som belöning. Att se ett avsnitt av sin favoritserie, eller veta att man får gå på bio kvällen efter provet/inlämningen. Eller kanske gå en runda på stan.




Plugg.

Matteprov på måndag, terminens sista. Nu gäller det att ligga i och plugga. Jag vet vad jag kan och jag vet vad jag gjort fel på tidigare prov. Har avbokat rätt mkt pga att jag måste klara det här provet.
Men det är omöjligt att bara plugga non stop tills hjärnan smälter. Man, eller i alla fall JAG måste ha mål. Mål med mitt pluggande, mål med att räkna sida efter sida i flera timmar. Mål med att klara detta.
Mitt mål är att åka tillbaka till USA. Varenda gång jag lämnar USA så saknar jag det, saknar det på riktigt. Jag älskar USA och jag älskar Florida. Vill inget annat än att åka tillbaka dit. Så plugg, plugg, plugg, sen USA.

 


Hotellet vi bodde på när jag och familjen var där vintern 2007.