Årsresumé 2008.

Loggade in på min gamla bilddagboken (eller dayviews som det heter nu för tiden) och hittade en årsresumé för 2008. Jag har raderat det mesta på bilddagboken, vilket jag ångrar lite nu, för jisses vad kul det är att kolla igenom gamla bilder och texter.
Jag älskade bilddagboken när jag var yngre, så enkelt att bara slänga upp en bild på vad man gjort under dagen. Och superroligt nu att se tillbaka på. Som Instagram, typ.
 
 
 
 
 

Snö.

För mig är första snön ren lycka. Som när man var liten, precis så känns det. Jag har vart i extas hela morgonen.
Sedan loggar man in på Twitter, Instagram och Facebook och ser diverse uppdateringar från bittra jävlar som påstår sig hata snön. Hur kan man hata något så vackert?! Glädjedödare är dem. Breaks my heart.
Lika med dem som klagar på att folk uppdaterar om att det snöar. Ja, alla ser att det snöar, men lika underbart är det för det och det är utan tvekan värt en uppdatering. Man uppdaterar ju för sig själv, inte för att informera omvärlden. Så jag hoppas att alla som inte har något bra att säga kan vara tysta, i alla fall idag.
Sen är kylan i sig inte den roligaste, men smällar man får ta för att få snö. Det skulle inte vara i närheten av såhär ljust ute just nu om det inte vore för snön. Jag hoppas så innerligt att den ligger kvar till julen.

Så, snö är ren j-vla lycka, den som säger något annat ljuger.
 

Inspiration.

Jag läser många, många fotobloggar, men är det någon jag aldrig tröttnar på är det Elins blogg.
Jag kan sitta och läsa den i flera timmar, om och om igen. Man fastnar liksom.
Elin är en så himla stor inspiration, Hon får mig att vilja utvecklas och bli en bättre fotograf.
Har jag en svacka någon gång så är det bara att surfa in på hennes blogg och motivationen och fotosuget kommer tillbaka med en gång. Som nu, har inte vaft någon inspiration alls på några veckor, men efter att ha surfat runt på hennes blogg en stund nu vill jag inget annat än att kasta mig på kameran och gå ut och fotografera. Finns ingen bättre känsla.
Inte nog med att hon är grym på att fotografera och blogga, hon är dessutom världens snällaste och roligaste person i verkligheten.
Om jag skulle spendera en heldag med vilken bloggare jag ville skulle det utan tvekan bli Elin.
 
Världens största plus för att hon är Sagan om ringen-nörd och taggar till the Hobbit lika mycket som jag gör. Samt ser om allt extramaterial på DVDerna ibland, trodde jag var den enda. ;).
 
 
 
 

FInaste Elin på Fototräffen i somras.
(kass kvalle, men enda någorlunda bra bilden jag hittade)

Istagramvecka.

 
 
 
 



1. Jag och Vikis på hennes födelsedagsfirande. 2. Fotomässan. 3. Shoppade lite på Fotomässan.
4. Tränarmöte 5. Nytt batterigrett (se nr. 3) 6. Mammas (försenade) födelsedagspresenter från mig och Syster.
7. Godmorgon! 8. Vi ser på Aladdin. 9. Sessans favoritfilm?
 
 
 
 

Jag & Syster.

 

Heart.

 

21 november 2012.

Imorn fyller min lilla mamma år. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till henne. Eller, jag har en idé, får se hur det går med den.
 
Den senaste tiden har jag haft sådant fotosug, men inga fotoidéer. Jag måste komma igång med någon typ av fotoprojekt för att få inspiration och motivation till att fotografera. Vet bara inte vad det projektet skulle vara.
Men när jag kommit på det så kommer bloggen att bli mer aktiv.
 
Igår hade jag träning med mina fina dockor. De är helt fantastiska. Det bästa beslutet jag någonsin tagit är att bli tränare. Det finns inget bättre.
 
Nu måste jag iväg till skolan. Jag tänkte gå dit idag, med mina easytone. Känner att de inte blivit använda så mycket som jag tänkte mig när jag köpte dem.
Påtal om att köpa träningssaker så ska jag lägga en stor fet beställning hos både Sportamore och Fitnessguru såfort lönen kommer.
Måste ju ha något att uppdatera i min träningsblogg mer än bara schema och sådant. Och ja, precis. Jag har startat en träningsblogg. Känner att jag blir mer motiverad av det, dessutom fungerar det ju som en träningsdagbok.
 
Ikväll ska jag gå och se Breaking Dawn part 2 igen. Jag blev ju som sagt lite besviken, har tänkt igenom filmen nu och jag vet att den är grym men det är fortfarande vissa delar jag saknar. Hur som helst så ska jag se den som film utan att tänka på boken.
 
Nä, nu måste jag fixa mig och till skolan.
 

TTS: Breaking Dawn part 2.

Jag har funderat sedan igår på hur jag ska skriva detta, för jag måste ju göra det förr eller senare.
Igår var jag på Twinight, dvs Breaking dawn part 1 & breaking dawn part 2.
Part 1 var lite fantastisk som alltid. Det är min favorit av alla filmerna (ja, fortfarande). Det var min favoritdel i boken och jag älskar hur de lyckats få med så många små detaljer från boken som betyder mycket för oss fans (hehehe, känner mig som 12 år typ).
 
Jag har väntat en evighet på att se part 2. Jag har haft skyhöga förhoppningar inför den filmen.
Filmen var hur bra som helst. MEN, ja tyvärr finns det ett men, jag kunde inte låta bli att bli lite besviken över detaljerna från boken. I part 1 har de som sagt verkligen lyckats, men part 2 kändes snabbspolad och endel av mina favoritdelar glömdes totalt bort. Dock tror jag att jag måste se filmen igen, ur filmperspektiv utan att (undermedvetet) jämföra filmen med boken. Men, missförstå mig inte. Visst blev jag en gnutta besviken, men jag älskade filmen, den var grym. I slutet satt jag och grät mer än vad jag någonsin gjort typ. Jag satt och skakade och hyperventilerade hela sista tiden. Och jag fick mitt perfekta slut som är i boken.
 

Bild: moviezine.se

Hejdå ombre!

 Nu äntligen har jag färgat håret. Det var Amanda i min klass som färgade det. Föst blekte hon tunna, tunna folieslingor, sedan la hon i en toning som hette kaffe (5.32).
 
Jag är sååååå nöjd, det blev precis som jag hade tänkt mig!
 

Ikväll!


Inzo.

Igår var vi hos frisörgrossisten Inzo med skolan. Vi fick rabatt för vi är elever + att vi var där första gången som en grupp. Helt sinnes billigt.
Deras märkte heter Waterclouds (finns på bla Baresso). Vi har använt det märket i skolan och det äe helt fantastiskt. Jag gick bananas och köpte upp i princip hela affären, haha. Köpte en hel del till Rebecca och mamma. Och massvis till mig. Så, nu ska jag strax hoppa in i duschen och testa lite innan skolan.
 
Idag har vi förresten färglektion med modell, så mamma kommer till skolan så ska jag färga hennes utväxt :D.
Har fått henne att gå med på att färga ögonbrynen också. Det blir nog skitbra! Det ska bli kul med modell första gången. Samt att mamma får se skolan också, hon som vart så nyfiken.
 
Som sagt, bananas.
 

Perfekta helgen.

Min helg har vart nästintill perfekt. 
I fredags såg jag och Mattias klart Sagan om Konungens återkomst. Vi har haft marathon de senaste veckorna med alla filmer, uppladdning/tagg inför the Hobbit.
 
I lördags hade jag träning med finaste Dolls. Jag och My (min tränarkollega) har haft en hemlis för dem hela lovet, som vi avslöjade nu som fick dem att flyga upp i taket. Eftersom det är lov var bara halva styrkan där, så vi försökte göra program så gott det gick. Kommer bli grymt det här. Och Dolls är världens bästa tjejer, jag har verkligen fått bästa laget :D.
 
I söndags skulle jag egentligen jobba, men självklart blev jag sjuk då (vilket faktiskt var väldigt synd eftersom jag såg fram emot att jobba. Älskar mitt jobb och personerna där). Vilket gjorde att jag sov nästan hela dagen, hade huvudvärk som nästan sprängde sönder mitt huvud. Efter att jag blivit trött på min säng gick jag och la mig i soffan och kollade på extramaterialet till Sagan om Ringen (återigen, uppladdning inför the Hobbit). Sedan blev et Solsidan, sedan såg jag Rock of Ages. Hade hört så gott om den filmen, och den levde upp till mina förväntningar. En helt fantastisk film med undebar musik. Såfort jag sett klart filmen ville jag se om den.
 
Idag mår jag lite bättre än igår, men fortfarande inte bra, är trött, hängig och har huvudvärk. Men vi har prov i skolan så jag måste ta mig dit.
Sitter förövrigt och lyssnar på soundtracket från Rock of Ages, hehe.

Tog förresten nya headerbilder i helgen. Headern som jag har nu är inte riktigt 100, men den funkar tills jag orkar fixa den. Tanken är lite "det här är jag". Aja, nu måste jag läsa igenom allt inför provet en gång till.