BD-klipp

Just nu precis innan filmen kommer det upp massvis med nya klipp. Detta är en utav mina favoriter.
Det går inte att besrkvia hur mycket jag längtar. Två veckor kvar!

 

Före walking with dinosaurs.

Rebecca (min syster) hade pratat om biljetter rätt länge till Walking with Dinosaurs, men jag tyckte att det var trist att bara köpa biljetter, jag vill ju slå in något! Så Rebeccas kompis kom på den briljanta idén att köpa en dinosaurie på BR Leksaker och slå in den.
Så jag hav mig ut på dinosauriejakt, letade i säkert en halvtimme inne på BR efter en liten dino, men hittade bara en relativt stor. Efter en stund gav jag mig och det fick bli den stora dinosaurien ändå.

När Rebecca väl öppnade presenterna filmades det hela - såklart! Tycker att det är så roligt att man verkligen ser på henne att hon först inte fattar något alls, sen kopplar hon, haha.
Här är filmen, något uppspeedad och med fin musik till.


 
 
 

Höstlov.

Vaknade relativt tidigt idag och gick ner och köpte frukost. Det bästa med söndagar är att Coop bakar världens godaste tekekor på söndagar. Eller nästan världens godaste, de godaste bakas i Övik, men dessa påminner så mycket om dem.

Jag är inne på min andra kopp te för dagen och ska strax fixa mig för att möta upp Mattias och åka till Kungens kurva. Egentligen hade jag velat fota lite höst-landskapsbilder, innan löven försvinner helt och det blir vinter, men det får helt enkelt hinnas med en annan dag. Jag har ju hela lovet på mig. Ja, jag har lov! Fördelen med att plugga på komvux ;). Känner mig som 16 igen.
 
Hur som helst så ska det hinnas med att plugga under lovet, fota självporträtt samt boka in mig på massvis med klasser på SATS.

Nu var det nog med babbel från min sida. Dags att göra lite nytta (dvs shoppa i kungens kurva).
 

Walking with Dinosaurs.

Min födelsedagspresent till syrran var ju biljetter till Walking with Dinosaurs. Vi var på den för 2 år sen, och det var i princip samma sak nu, men lika roligt var det ändå.
Mycket lyckad kväll! Längst fram satt vi dessutom!
 
 



26 oktober 2012.

Igår fixade jag äntligen kort på SATS. Ska bli skönt att sätta igång. Jag har tidigare haft kort på Fitness24Seven, men gillar det inte riktigt. Jag vill gå klasser och då är SATS perfekt!

Idag har jag lite ärenden att springa, ska köpa det sista till Halloweenkostymen jag ska ha imorn på Dolls tematräning. Kommer bli grymt! Men det får fortfarande inte vara för avancerat, för efteråt måste jag hem fort och tvätta av allt för jag ska iväg sen på en sak.

Ikväll ska jag över till mamma, vi ska gå ut och äta middag hela familjen eftersom Rebecca fyllde år i onsdag.
Hon ska få sin present också, den är helt awersome.


Blir grymt att komma igång med träningnen igen. Även om ingenting kommer slå cheerleading.
Här är jag och min fina vän Jessica i England för ett år sen när vi var där med Dolphins.

Snow.

Påvägen hem från skolan idag kom årets första snö. Så underbart. Jag älskar julen, och snön.
Det blir så fint och glittrigt och LJUST av snön (iaf när den kommer och lägger sig på riktigt). Dessutom ser det så mysigt ut.
Så det hela firade jag med julmust och pepparkakor, det kan inte bli mycket bättre än såhär.
 

November.

Jag går och smyglängtar lite till november. Eller ja, det är ju ingen hemlighet att jag älskar julen. Fikade med julmust och pepparkakor här om kvällen.
Men, åter till saken. Om jag gillar julen, varför ser jag då fram emot november undrar ni. Jo, det ska jag tala om. I november kommer det att hända så himla mycket roligt, kommer inte finnas en enda tråkig stund i november (utom sista veckan då jag bara kommer gå och längta efter att Mysteriet på Greveholm ska börja).
Detta kommer alltså att hända i november:
Besök med skolan på Inzo (frisörgrossist), ta med egna modeller till skolan, TTS Breaking Dawn, mammas födelsedag, fotomässan, Dolls musik, färgkurs hos Loreal.
Och självklart massvis med höstmys med höstmysiga personer.
 

Behind the scenes....

Prov.

Idag hade vi prov i skolan. Teoretiskt färgprov.
Jag hade inte pulggat så jättejättemycket (= läst igenom det vi skulle läsa en gång), så jag var rätt nervös när jag åkte till skolan. Drömde dessutom mardrömmar om provet natten till idag.
Men när vi väl fick provet så såg jag att jag kunde frågorna. Det var det vi nött in på lektionerna.

Det hela resulterade i ett poäng från full pott. Så nöjd! "Felet" var dessutom ett slarvfel.
 
 

REBECCA 19 ÅR.

Idag fyller min lillasyster 19 år. Konstigt att inte träffa henne idag, men jag ska dit imorn på födelsedagsfika efter skolan. Har köpt en present till henne som jag tror att hon blir jätteglad för.
 

Hanna A & Madde L.

Här är bilder från en photoshoot jag gjorde med Hanna och Madde i våras.
Hanna och Madde gick i Dolphins förra året och är världens härligaste tjejer.
Sa att de gärna får komma hit igen och de verkade på!
 

#dollstretton

Jag måste bara få skryta lite om mina tjejer. de fick ett nytt stunt som de lärde sig på en gång, de fick en bit av porgrammet som satt klockers, PLUS det så satte de det nya stuntet i programmet.
Dolls Tretton kommer bli så jävla bra, jag bara vet det! Jag tränar världens bästa tjejer.
 

Fredagslyx.

Började dagen med en stor kopp te och bagels med creme cheese.
Sedan slöade ja framför datorn en stund innan jag gik iväg och mötte Amanda i min klass. Vi köpte med oss thaimat och åt här hemma hos mig.
Ikväll kommer Sandra hit, vi ska äta kött med klyftpotatis och bea, samt se X-factor och ha myskväll.
En perfekt fredag helt enkelt.

Imorn har Dolls träning, de ska få en bit av sitt program. Kommer bli grymt! Är så taggad på att se hur det ser ut, hoppas det blir lika fint som jag tänker mig.
Söndagen kommer också att spenderas i träningshallen, tänkte kolla på de andra lagen. Sedan ska jag hem till familjen eftersom mamma kommer hem från Kanada då.
 
Jag är så himla sugen på att ta nya självporträtt. Tror inte att jag har något med nya kameran. Det är bara ett så himla stort projekt. Men jag måste ta tag i det, har inte fotat på hur länge som helst.
 
Kollade nyss igenom mina gamla studiobilder, de som är tagna med min gamla kamera är riktigt hemska, skrattretande hur jag kunde tycka att de var bra.
Nä, min nya kamera är ren kärlek. Eller ja, den är ju inte så ny längre, ;).
 



En av de alla första studiobilderna. 

I've got a pocket full of dreams.

Jag är så himla sugen på att resa någonstans. Jag var ju helt inne på London över nyår, men verkar inte hitta någon som vill eller kan åka med mig.
Men nu siktar jag längre, jag vill till USA igen. Jag har inte vart i USA på 5 år, det börjar bli dags igen. Försökte smöra till mig för pappa, för in the end är det han som tar beslut ifall familjen ska åka nånstans.
Jag hoppas och hoppas. Jag vill till USA i år, jag ska dit om jag så måste åka själv.
 

Bild jag tog när vi var i Florida julen 2007.


 

Clips, curler, vågor.

Idag stod clips & curler på schemat. Hade kollat upp lite på internet innan för att få inspiration.
Clips & curler har verkligen vart det jag är sämst på och jag har misslyckats varje gång.
Men denna gången ville jag testa något nytt. Jag blev jättenöjd och fick jättebra kritik.


Twinight

För er som trodde att det inte blir nåt Twilight-special för mig i år trodde helt fel.
Tyvärr har jag inte möjligheten att gå på Twiday (alla filmer), vilket skär lite i hjärtat. Vi har ett viktigt studiebesök med skolan den dagen som jag inte vill missa. Men jag kommer självklart att gå på Twinight (BD 1 & 2) och det känns som en bra avslutning på serien. Känns så konstigt att det är slut sen. Eller slut är det väl egentligen inte, eftersom jag kommer läsa om och se om filmerna hundratals gånger till.
Jag tror att sista filmen kommer bli helt fantastisk.  Jag är så taggad!
 

Fransförlängning.

Idag gjorde jag fransförlängning. Har länge tyckt att mina fransar är helt obefintliga. Har funderat på fransnäring/serum, men jag är alldeles för otålig för att vänta.
Beställde istället tid hos treorna i skolan som håller på med detta. Elevpris + elevrabatt,så värt! betalade 80 kr bara, på riktigt, hur fantastiskt är inte det? Att göra detta på salong kostar uppåt tusenlappen. De håller i upptill 4 veckor.
 
Jag är sååå nöjd, men har redan blivit lite blind och vill ha längre :D
Tjejen som gjorde på mig var superduktig, jättesnabb och hur trevlig som helst. När jag ska fylla på kommer jag definitivt gå till henne igen :D.
 

Före och efter.
 
 

Erika L.

 



Canon G12.

Till att börja med hoppas jag att mamma inte läser det här.
Mamma, om du läser detta kan du sluta läsa nu.

Igår impulsköpte jag en ny kamera, en underbar liten smidig G12.
Har velat ha den i flera år då den är lätt att ta med men ändå har manuella inställningsmöjligheter.
Dessutom var den nedsatt hos Japan Foto.

Jag har inte hunnit testa den så mycket än (förutom de kassa bilderna från igår, det blir brusigt vid högt ISO). Men idag ska jag försöka fota mer.
Skönt att ha en vardagskamera. Jag vill ta mer bilder på det jag gör i skolan, och inte bara ha mobilbilder.
Samt över huvud taget ta mer vardagsbilder. Det är så roligt att ha sen och se tillbaka på.
Dessutom kanske bloggen blir uppdaterad lite oftare, vem vet ;).




Revlons visning.

Igår var klassen på Revlons visning. Två tjejer i klassen var hårmodeller, varav en av dem klipptes på scenen.
Det var hur häftigt som helst. Det var ingen mindre än Gun-Britt Zeller som klippte.
 
Tog lite bilder, men ljuset var så dåligt och jag hade inte med min 7d.
Skäms nästan för att bilderna är så dåliga.




Played it 'til my fingers bled.


2 oktober 2012

Tänk att det är oktober redan! Syrran fyller år i oktober, måste ge mig ut på presentjakt. Älskar att köpa presenter, speciellt till familjen och nära vänner, för de känner jag bäst.
Mamma kommer att få en iPhone i födelsedagspresent/julklapp, beroende på när jag köper 5an (ja, hon kommer att få ärva min gamla). Pappa är den det är svårast att köpa till, godis och kakor går alltid hem, och jag älskar ju att baka, så det får nog bli en godis/kak-korg till honom.
Present till syrran var det ja! Får klura vidare på den.

Skolan går toppen, trivs så himla bra! Har verkligen hittat min grej.
Var himla duktig på att blogga om mina skoldagar i början, måste ta igen det där, det är roligt att kolla tillbaka på senare.

Igår var jag hemma och hade migrän hela dagen, är helt matt i kroppen fortfarande, men huvudvärken är i princip helt borta.
Köpte på mig massvis med satsumas när jag var nere och handlade igår kväll, satsumas är definitivt det bästa med hösten!