Min dag i stop motion.

Idag har jag provat mig på stop motion. Tog mycket längre tid än vad jag trodde att det skulle ta, och ändå blev klippet bara strax över en halv minut.
Någon dag ska jag ta tag i det där och göra ett klipp som är 2 minuter :D.
Det är i alla fall kul att ha testat på :)


(som jag skrev i beskrivningen på youtube så vet jag att min micro är sjukt äcklig. har inget microlock och hade precis värmt på lite rester)

Braid.


16 januari 2012.

Skulle fota lite innan träningen idag tänkte jag, men precis när jag riggat allt så dog kameran, klantigt! Nu håller batteriet på att ladda så jag lär hinna fota ett litet tag iaf.

Sen är det träning som sagt, sen till mamma som vanligt och se senaste Desperate Housewives.

Nu har batteriet till kameran laddat klart, så nu ska jag fota lite :)


Nyår.

Det enda jag hade bestämt på nyår var att jag skulle fota. Lättare sagt än gjort kan jag tala om! Jag är jätterädd för raketer (det lyckas alltid ramla nån som flyger rakt mot mig så jag måste hoppa undan i sista sekund), så varenda gång nån avfyrade en raket så sprang jag och gömde mig bakom Mattias. Att stå och sikta med kameran och inte ha en aning om vad som händer runt omkring mig var det inte tal om.
På nyår blev det alltså två halvdana bilder.




13 januari 2012.

Bloggen har fått ligga ett tag, anledningen till detta är att det har skett nåt tråkigt och jag har inte vetat om jag ska skriva om det eller inte, nu har jag bestämt mig för att det får vara - tills vidare.

Det kommer även komma mindre privat och mer bilder i bloggen framöver.

Det var väl allt.

1 januari 2012.

GOTT NYTT ÅR!
Gårdagen var grym! På dagen gick jag och mamma på fotografiska och kollade Nick Brandts utställning från Afrika. Den var helt underbar!
Sedan åkte jag hem och städade och lyssnade på ABBA på högsta volym. Middagen blev hemma hos mamma, fläskfilé, ris, sås, cider, supergott!
Efter middagen mötte jag upp Mattias och Anders och gick hem till mig och chillade och lyssnade på musik. Strax innan 12-slaget gick vi till bron mellan Skanstull och Gullmarsplan. Vi trodde att vi skulle vara ensamma där, men det var hur mycket folk som helst och man såg jättebra över hela sjöstaden och södermalm.
Sen gick vi hem till mig igen och skålade me champi.

Idag har jag inte mått bra alls, inte på grund av bakfylla, utan sjukdom.
Har heft feber och sovit hela dagen, bihåleinflammationen håller i sig och gjorde ondare än någonsin idag. Tror minsann det är dags för årets första besök på vårdcentralen.

Veckan kommer förövrigt bli grym, coacheskväll, tjejmiddag, Demons, Stockholm Winter Games, Lejonkungen 3D och Dolphins!

2012 kommer att bli ett grymt år, 2012 kommer att bli mitt år!