Twilight Fan Event

Har fått många frågor om jag skulle gå på Twilight fan event, och svaret har hela tiden varit nej.
För det första är det nog inte riktigt för mig att stå där bland alla skrikande tonåringar ;)
Men främst är det för att jag är mer intresserad av böckerna och filmerna mer än själva skådespelarna. Själva sagan liksom. Självklart gillar jag ju även skådespelarna också, men är inte så att jag kännner att jag måste gå på ett event med dem.
Men det är ju roligt för alla som är där iaf och jag förstår dem som valt att gå dit.

Just nu sitter jag och tittar på eventet över internet. Och jag ångrar inte att jag inte gick. Tycker det är lite väl mkt skrikande såfort Knappen och Hakim nämner Edward (eller Jacob), och underhållningen är väl kanske inte den bästa ;).
Att se det hemma funkar perfa för mig. Hoppas dock att de hinner komma upp på scen innan IDOL börjar ;).


Rebecca 18 år!

IDAG FYLLER MIN LILLASYSTER 18 ÅR.

GRATTIS REBECCA PÅ FÖDELSEDAGEN!









Dolphins

Jag har suttit och kollat igenom tribute-filmen och massa bilder från Englands-resan. Saknar Dolphins 10-11 som sjutton, saknar england.

Dolphins 11-12 är dock sjukt nice, jag älskar varenda en i laget och trivs såååå bra! :D
Är taggad som tusen nu till träningen. 1h & 20 min kvar ;).
Till helgen kommer vi ha långträning och lära oss progge, iiih.

Idag ska bli en bra träning, en jävligt bra träning!


Dolphins 10-11.
Har inga bilder på Dolphins 11-12 :O

Fotosugen!

Det här är inte ens roligt längre, JAG VILL FOTA !!! Jag vill ha nån ascool session med nån ascool person (någon frivillig??), innan alla löv försvinner helt.

Måste ta tag i detta, vet dock inte när jag har tiden för det, det är bara 2a veckan i skolan och vi har redan rätt mkt att läsa. Dessutom råkade jag ju hoppa på 3 andra kurser på distans, oopsi.

MEN, snart är det höstlov. Jag längtar som sjutton. Jag behöver en veckas ledig från allt, främst för att min sjukdom ska släppa. Har vart sjuk till och från i säkert 3 veckor nu. Orkar inte.

På söndag har jag styrt ihop kalas för min syster, hon fyller 18 på måndag. Det kommer komma rätt många, vi har gjort en meny med massa god mat och det kommer att vankas frågesport och annat skoj.
Och på måndag fyller lillskiten 18, sick! Tycker hon var 12 nyss.

Nu måste jag iaf gå och sova. Vi hörs finaste bloggläsare.
Hojta till om ni vill bli fotade!



Världens finaste tjejer!
(Ursäkta den gula tonen i bilden)



The Boxer

För er som inte vet har jag börjat plugga upp 2 stycken ämnen på komvux. Måndagar och onsdagar blir det Svenska B och tisdag och torsdag blir det Samhälle. Så här sitter jag och ska strax iväg på min första samhällslektion. Har ett snyggt blåmärke på näsan från igår och funderar på att gå dit i pyjamas, undrar vad det ger för första intryck.

Laddar i alla fall upp med te och min form av perfektion av musik (länk). Jag har inte haft lektion såhär tidigt på flera år, vilket känns jättekonstigt. Men jag kommer väl in i det antar jag.
Jag fryser som bara den, elementen i lägenheten står på högsta värmen men de ger nästan ingen värme alls, de är inte ens ljumna. Det är så himla kallt!

Jaja, nu ska jag sluta klaga och hitta något som är lite finare än mina rosa mjukisbyxor och min gamla HCE-tröja, haha.
Ha en bra dag mina fina läsare!




Julafton.

Jag längtar efter julafton! Jag älskar julafton, vinter och julmys.
Längar efter att gå i affärer för att hitta de perfekta presenterna till familjen, och sedan slå in dem i fint julpapper med massvis av rött snöre runt.
Jag längtar efter att vakna upp på julaftons morgon och sätta på mig kläderna jag sen länge valt ut, sedan locka håret och lägga en julig make-up. Jag längtar efter att packa ner kameran och alla presenter och ge mig iväg till mamma. Det första jag gör när jag kommer dit är att lägga presenterna fint under granen, och seda öppna mina egna paket som jag fått i julstrumpan. Konstigt det där förresten, när jag var liten fick jag så stora paket i julstrumpan att de inte fick plats i strumpan. Nu får man gräva allt vad man har tills man hittar ett litet litet paket elle kuvert. Undrar om det är paketen som blivit mindre eller jag som växt?
Jag längtar efter att sitta vid TVn och se Kalle och vara irriterad på resten av familjen som sitter där första 5 minutrarna sen springer iväg och gör annat.
Jag längtar efter att reta min syster som alltid alltid alltid är sjuk på julafton.
Jag längtar efter att ta på mig tomeluvan och ställa mig utanför dörren och hoppas att ingen granne kommer ut just då, och att sedan plinga på och dela ut julklappar.
Jag längtar efter julmiddag, INGEN får sätta sig vid borde förens jag tagit den perfekta bilden.

Åh, jag längtar verkligen efter julen.


Granen förra året, tagen med iPhone.

Eclipse och bröllopsfotografering.

Hemkommen från träning med bästa Demons. Idag imponerade de verkligen, inom alla moment men speciellt stunt och gymnastik. Så stolt coach!

Nu ska jag precis sätta på Eclipse,
har vart sugen på att se den ett bra tag men det har aldrig blivit av, men nu kan jag verkligen inte hålla mig längre. Har gått alltför lång tid sen jag såg den sist.
Taggar btw sönder till Breaking Dawn, inte långt kvar nu!

Är fruktansvärt sugen på att fota. Både porträttbilder men även bröllop. Skulle nog inte våga fota ett bröllop helt själv än, men följa med som assistent typ. Måste kollas upp.
Vill fota människor, är så trött på att fota natur, tycker det är så tråkigt att jag tröttnar efter 5 minuter, vilket även syns på bilderna. Ingen tanke alls bakom dem.
Portträtt och bröllop! Kanske barnfoto? Om ni vill bli fotade eller har ett barn som vill bli fotad, hör av er!

Nä, nu blir det Eclipse och lite hallonpaj. Pajen kommer vara jättesur då jag glömde att sockra bären. Aja :)
Ha en underbar kväll kära läsare.


Min underbara Eclipse-box.



TRE FAVORITER KLOCKAN TRE