Bloggdesign.

Började att ändra min design, blev arg och sket i det istället, så nu har jag nåt halvfärdigt som jag är långt ifrån nöjd med, men det är påväg. 
Jag har så himla dåligt tålamod när det kommer till webdesign och fotoredigering. Jag kan en hel del, vill lära mig mer men har verkligen inte tålamodet. Nåja, vi får ta det i små omgångar istället.

Jag har inte kunnat sova alls inatt, vet inte riktgit varför egentligen. Vid 6-tiden bestämde jag mig för att gå ut och fota vackra morgonbilder istället. Klädde på mig och var redo att g¨när jag upptäcker att kameran har slut på batterier. Likaså reservkameran.
Nu har de laddat en stund och jag ska stra bege mig ut. Pappa kommer förbi med bilen om 39 minuter, då ska vi köra lite. Det har blivit så de senaste helgerna. Det är visserligen bra att köra ofta, men just nu står det mest still inne i huvudet. Att det ska vara så himla mycket regler att hålla reda på. 

Solen kikar fram nu så jag måste skynda mig ut. 

 

Dag 3 – Ett beroende

Det är svårt att skriva ett beroende. Jag skulle vilja säga att jag har tre dagliga beroenden.

Cola zero, drack alltid vanliga Cola förut sedan bytte jag till Cola zero, nu kan jag inte dricka vanlig cola alls längre, inte annan söt läsk heller för den delen, det är alldeles för sött!

Redbull - Jag skulle inte säga att jag sover dåligt eller har dåliga sovrutiner, för så är det inte. Men jag dricker ju inte kaffe så ibland behöver jag bara en sådan här på morgonen/mitten av dagen. 

Vaniljte - Just te är det väl ingen nyhet att jag gillar, men vaniljte! Jag hade en period under gymnasiet när jag bara drack vaniljte, sedan tröttnade jag men nu är den tillbaka! Jag dricker minst en kopp vaniljte om dagen och jag får bara inte nog. Så himla gott! Helst ska man ha en liten skvätt mjölk i också.