Skalad räka.

Idag skulle jag egentligen på IKEA med mamma, men hon ville se på friidrott så vi ska ta det imorn istället. Jag har skrivit ner en lista på allt jag vill ha därifrån, sen brukar det ju som bekant slinka med en hel den annat också.
 
Jag vaknade idag med feber och jag har vart seg och hängig hela dagen. Känner mig som en skalad räka ungefär. Skulle egentligen på en väns födelsedagsfest, men det fick jag ställa in.
Istället har jag resnat min gardeob samt målat om mina sängbord. Men det får räcka med ansträngning idag. Jag tänkte göra mig en stor kopp te och lägga mig i soffan och se på SATC tills Sommarkrysset börjar.
 
Är fortfarande supertaggad inför hösten, det känns lite fel nu när sommaren äntligen är här, men jag kan inte låta bli.Det är min dröm. Är så taggad på att göra något, göra något som leder till något, träffa lite nytt folk och bara allmänt köra!
 
På tal om att köra så ser det ut som att det blir körkort snart. Kommer börja övningsköra om några veckor när alla papper och sånt är klart, sen jävlar!
 
Suger förresten att Instagram är nere nu under EM-helgen. Hade sett fram emot att den bombades av massvis med fina EM-bilder.
 
Målarbyxor på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback