Dag 1 – Presentera mig själv

 
 
Jag heter Emma, jag bor på Södermalm i Stockholm. Här har jag bott nästan hela mitt liv.
 
Just nu är jag 25 år, men det kommer att ändras inom kort (i övermorgon). 
Jag bor med min katt, Sessan. 

Jag har alltid vart intresserad av färg och form, har gillat att fotografera så länge jag kan minnas. Jag har alltid gillat smink och hår.
Förra våren såg jag att det fanns en frisörlinje på komvux, jag hade letat efter detta i flera år. Givetvis sökte jag, jag gick halva sammaren och trodde att jag inte skulle komma in, för hur många söker inte en gratis frisörutbildning? I slutet av juni fick jag veta att jag kommit in, jag blev så himla glad!
 
Nu sitter jag här, ett år senare. Jag har precis börjat praktisera på Holland Hair i Vasastan, jag trivs hur bra som helst. Planen just nu är att bli färdig frisör, och sedan kanske specialisera mig inom färg. 
 
Annars fotograferar jag som sagt. har haft tankar på att starta upp eget, men det har aldrig blivit av. Rätt tur egentligen, för mitt fotograferande går i vågor, just nu är det nästan ingenting. 
 
Jag började träna cheerleading för 6 år sedan. En bekant till mig hade tränat innan och var sugen på att börja igen så jag hängde med henne. Jag föll direkt! 
Jag böev tränare för 3 år sedan, vilket är det bästa beslut jag någonsin tagit. Det finns inget bättre än att vara tränare. 
Som aktiv la jag av i höstas, jag hade inte den tiden längre när jag började plugga. Men mitt sista aktiva år var det bästa någonsin.
Mer om cheerleading kommer på en punkt senare i listan.
 
Jag tycker inte att det behövs mer presentation än så, kommer ju hur mycket roligt som helst senare i listan!
 
 
 

Kommentarer
Fotograf Maria Carlsson säger:

Åh vilken underbar bild på dig!
Jag vill så sjuuukt gärna börja cheerleading, dock finns det ingenstans att göra det på omkring där jag bor. :/

2013-08-17 | 12:01:08
Bloggadress: http://mharya.blogg.se/
Angelica säger:

Åh, jag har också sökt den utbildningen via komvux men inte fått något besked alls ännu. Väldigt konstigt tycker jag eftersom utbildningen börjar om 1 dag :( Vad kul att du fick besked så tidigt iallafall.

Svar: Då ligger du nog på en reservlista. Du kan ringa till skolan och fråga vilken reservplats du har :). Förra året var det väldigt många som droppade i början så vi tog in ganska många reserver. Hoppas du kommer in, håll mig uppdaterad :)
Emmzie

2013-08-18 | 23:36:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback